Din indkøbskurv er tom!
 

Log ind

Søg

Genveje

Menu
Forretningsvilkår & infoOplysninger om virksomheden Tellerup A/S

CVR 13698309

Adresse - administration(besøg):
Absalonsgade 6 I th
4180 Sorø

Adresse - internetbutik(retur ordre):
Kongstedvej 19
4291 Ruds Vedby

Adresse - lager(vognmænd):
Sorøvej 11
4200 Slagelse


Persondatapolitik/Brugeroplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via hjemmeside skal du først lade dig registrere med følgende oplysninger:
- Brugernavn
- Adgangskode
- E-mail adresse

Man skal have/oprette en brugerprofil for at gennemføre et køb gennem internetbutikken, det er gratis at have en profil på www.tellerup.dk også selvom man ikke ønsker at handle!

Følgende oplysninger vil kun være tilgængelige for Tellerup A/S, og kun ved brug af internetbutikken;

- Fulde navn
- Adresse
- Evt. anden leveringsadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig, behandle evt. reklamationer, forbedre vore tilbud og anbefalinger samt af hensyn til vores regnskab.
Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Udover betalingsoplysningerne opbevares eller transmitteres oplysningerne krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
Som registreret hos www.tellerup.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tellerup A/S via e-mail: kontakt@tellerup.dkHvordan handler man hos os?
At købe varer på www.tellerup.dk er meget simpelt. Når du har fundet en vare du vil købe, klikker du på , og den pågældende vare vil automatisk blive lagt i din indkøbsvogn.
Din indkøbsvogn kommer frem i venstre side, når den første vare bliver lagt i.
Hvis du ønsker flere eksemplarer af den samme titel, skal du tilføje varen til din indkøbsvogn med det antal du ønsker.
Når du er færdig med at fylde i din indkøbsvogn, tryk da på Gå til kassen der også har ikonet: .
Du skal nu oplyse din adresse og evt. anden leveringsadresse.
Derefter vil du komme til en side hvor du skal acceptere vores betingelser.
Derefter vil du blive sendt videre til en sikker server, hvor du kan gennemføre betalingen af dine varer, ved hjælp af et af følgende kreditkort:


- Alle priser på www.tellerup.dk angives inklusive moms.
- Du skal have en bruger for at kunne gennemføre dit køb, og det er gratis at oprette en brugerprofil.
Du skal have en bruger for at kunne gennemføre dit køb.
(Ønsker du at oprette dig som bruger, tryk her!)
Bemærk: Ved ukorrekt e-mail-adresse afvises bestilling og betaling
- Vi opkræver intet forsendelsesgebyr.
- Der må påregnes en leveringstid er 1-4 hverdage.
- Du kan kun betale med følgende kort:
- Bor du uden for Danmark (eller på Færøerne eller på Grønland) kan du ikke bruge indkøbssystemet på varer der skal sendes, og du bedes i stedet kontakte os.
- Denne side henvender sig udelukkende til slutbrugere, og ordrer der signalerer videresalg eller bibliotekssalg, vil blive annulleret.

- Af bøger, som er udkommet for mindre end et år siden (check hjemmesiden), kan hver kunde maksimalt købe tre eksemplarer!

OBS: Du skal have en brugerprofil og være logget ind, før du kan gå til kassen og gennemføre dit køb!

Sikkerhed
Når du har fundet de varer du ønsker at købe og har indtastet dine personlige oplysninger, jf. ovenstående, bliver du automatisk omdirigeret til en "Secure Server" (Sikker server).
Her indtaster du dit kortnummer og udløbsdato.
Al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret med SSL-kryptering (Secure Socket Layer).
SSL-krypteringen sikrer, at fortrolige oplysninger ikke er tilgængelige for www.tellerup.dk eller andre uvedkommende.
Selve transmissionen mellem vores server og PBS forgår via en, af PBS, godkendt SSL-løsning, der sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises det i bunden af dit browservindue i form af et lille "Secure Server"-ikon. I de mest brugte browsere er dette lille ikon en lukket hængelås.Dankort / Kreditkort
Hos www.tellerup.dk kan du betale dine varer med følgende kort:


Når du kommer til betalingssiden, får du opgivet, hvilke varer du har bestilt samt den samlede pris.
Herudover indtastes adresse (leveringsadresse) samt kortnummer og kortets udløbsdato.
Udfyldes disse felter ikke korrekt, kan www.tellerup.dk ikke verificere kortets gyldighed, og du vil ikke kunne foretage dit køb.
Beløbet trækkes på dit kort, når varerne afsendes fra vores lager.
Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug.
Du har nemlig mulighed for at afvise en betsaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem.
Hverken Tellerup A/S eller andre har mulighed for at læse dataene.Levering
Varerne vil hurtigst muligt efter bestilling blive sendt med Post Danmark, med mindre der er tale om meget store mængder, hvor vi skønner, at et fragtfirma vil være bedre egnet. Hvis der skulle være problemer med leveringen, vil du straks blive kontaktet af forlaget via mail

Såfremt forsendelsen returneres til forlaget pga forkert eller mangelfuld adresse eller manglende afhentning på postkontoret, vil du modtage meddelelse fra forlaget om at indbetale et forsendelsesgebyret á 35 kr., hvorefter forlaget vil genfremsende dine varer. Såfremt der ikke reageres på denne henvendelse inden en måned efter returnering af forsendelsen, vil denne blive destrueret.


Fortrydelsesret
Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand som da du modtog den.
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen, og du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den og meddele os dit registrerings- & kontonummer, så vi kan tilbageføre din betaling for de returnerede varer minus eventuelle ekstraordinære og dokumenterede udgifter, som returneringen af de bestilte varer måtte have påført forlaget.
Varer købt i december (f.eks. julegaver) kan dog byttes til og med 15. januar det efterfølgende år.

Der er ikke returret på e- bøger, og såfremt du returnerer en papirbog, som du har købt sammen med den tilhørende e-bog, vil prisen for e-bogen blive fratrukket det beløb du får godtgjort for den returnerede bog.

NB! Det er vigtigt, at du kontakter forlaget via mail FØR du retunerer dit køb, ellers vil modtagelse af pakken blive afvist. Husk endvidere at opgive dit kunde- og ordrenummer i samme mail!

For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at enkelte bøger, som er udkommet for mange år siden, kan fremtræde "uopskårede" (det brugte man en del dengang), gulnede og lettere "patinerede". Det er også derfor at disse bøger sælges til langt under deres oprindelige pris!